Vertel een collega  

Vertel een collega


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Algemene voorwaarden

Het tarief in 2017 bedraagt voor een sessie  € 69,00 euro per uur. (incl. BTW) Afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering kunt u aanmerking komen voor een vergoeding, u bent zelf verantwoordelijk om deze bij uw zorgverzekering in te dienen.

Jaarlijks kan per 1 Januari het tarief geïndexeerd worden.

  • U draagt zelf zorg en bent verantwoordelijk voor tijdige betaling van de door Talent & CO gestuurde facturen binnen de aangegeven betalingstermijn, ongeacht of uw verzekering de kosten wel of niet aan u vergoed.
  • U ontvangt een factuur met daarin het te betalen bedrag en het verzoek dit binnen 15 dagen te voldoen.
  • Betalingen dienen op tijd voldaan te worden. Indien dit niet het geval is, zal er een eerste herinnering     verstuurd worden. Indien ook deze betaling niet op tijd voldaan wordt, zijn de incassokosten voor uw eigen rekening.
  • U neemt direct contact op met Ellen Saris Praktijk Talent & CO als gestuurde facturen volgens u niet correct zijn.
  • Verandering van adres of andere omstandigheden zult u tijdig aan Ellen Saris Praktijk Talent & CO doorgeven. 
  • Afspraken die niet binnen 24 uur aan Ellen Saris Praktijk Talent & CO persoonlijk zijn doorgegeven zullen in rekening worden gebracht.
  • Praktijk Talent & CO werkt uitsluitend op locatie aan het Gezondheidspunt Best, De Ronde 12, 5683 CZ Best, voor alle consulten aan huis en/of op  een schoollocatie worden reiskosten in rekening gebracht. Dit is 0.19 ct. per kilometer.
  • Alle prijzen zijn exclusief reistijd, hiervoor wordt in overleg met u, afhankelijk van de reistijd, een tarief berekent.

Kwaliteitsgarantie: Praktijk Talen & CO is aangesloten bij beroepsverenigingen als ABvC en de koepelorganisatie RBCZ, voor counselors en therapeuten. (A-Register lid) en TCZ. Dit houdt in dat kwaliteit en professionaliteit geborgd zijn.

Als lid van deze beroepsverenigingen conformeren wij ons aan die eisen die de beroepsvereniging stelt, dit doen we door jaarlijks onze vakkennis te verbreden/verdiepen door het volgen van bijscholing en workshops, en kwalitatief op HBO  niveau geschoolde trainingen te volgen, intervisie en supervisie.