Vertel een collega  

Vertel een collega


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Voor het gezin van nU

Ouders zijn de beste experts op het gebied van hun eigen kinderen. Ieder kind heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en talenten. Toch zijn er weleens hobbels op de weg naar volwassenheid. Echter, ieder probleem draagt ook de oplossing met zich mee. Door vaste patronen te doorbreken, komt er ruimte en ontstaan er nieuwe inzichten bij ouders en hun kinderen om op een andere manier met elkaar of de situatie om te gaan. De weg naar het einddoel is niet altijd het zelfde. Samen maken we een vertaling naar een passende oplossing in het ontwikkelingsproces en leggen verbinding tussen het kind/ de jongere, ouders en desgewenst school. Deze verbinding stimuleert, geeft groei, kracht, plezier en geeft richting m.b.t. bewustwording binnen het gezin en de omgeving van het kind/ de jongere.

Vanuit jarenlange expertise in het werken met kinderen/jongeren, gezinnen uit diverse culturen, en leidinggeven aan diverse professionals, is er veel ervaring opgedaan in het coachen vanuit talenten. 

Wij bieden een positieve ondersteuning aan zodat kinderen/jongeren en ouders weer kunnen groeien en zodanig gemotiveerd worden om hun eigen hulpbronnen en innerlijke talenten in te zettenbij hun hulpvraag. en waarna zij zich succesvol kunnen ontwikkelen in hun mogelijkheden.

De nadruk van de begeleiding is preventief en vroeg interventie gericht, dit sluit aan bij de huidige transformatie binnen de jeugdzorg. Er zijn een tal van mogelijkheden om u en u zoon of dochter te begeleiden bijvoorbeeld, hulp bij:


Talent en counseling
De interactie tussen ouder /opvoeder en kind is leidend. Het verbeteren van de onderlinge communicatie en interactie zal de ontwikkelingskansen van het kind vergroten. Een verandering in de manier van omgaan met hetgeen wat lastig is, zal maken dat het kind/ jongere en de ouder de kans krijgt om ander gedrag te oefenen en te ontwikkelen.

Wij sluiten aan bij de huidige tijd en leren (nieuwe) oplossingen te ontwikkelen die in deze tijd en bij de huidige trends passen, wij werken toekomstgericht. Dit betekent dat wij naast uw vragen en zorgen ook graag van u willen weten hoe voor u de gewenste toekomst eruit ziet. Wij geloven in een oplossing - ontwikkelingsgerichte benadering vanuit ieders talent met eenvoudige en laagdrempelige hulp met de nodige humor.