Vertel een collega  

Vertel een collega


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Onze visie

Ieder individu mag de kans krijgen om zichzelf optimaal te ontwikkelen vanuit de in aanleg aanwezige talenten.Van daaruit kan ieder leren vertrouwen op zijn eigen kwaliteiten en kan hij deze inzetten in de huidige maatschappij die steeds meer om specifieke kwaliteiten vraagt.

Bij Praktijk Talent & CO staat het geven van een positieve oplossingsgerichte ondersteuning centraal. De focus ligt vooral op talent. Wij versterken en verbinden talent, waardoor kinderen, jongeren en ouders/ verzorgers in hun kracht worden gezet in hun eigen leefomgeving. Door talenten zichtbaar te maken en deze vervolgens in te zetten, in het leren en ervaren en in het vinden van oplossingen.

Een kernwaarde is verbinding aan gaan o.a. door zelfreflectie leren kinderen / jongeren naar zichzelf kijken en daaruit de wereld tegemoet treden. Ze leren vertrouwen op hun eigen talenten en hun eigen kracht. Wij maken deze verbinding door, betrokkenheid en innovatief samen te werken met de omgeving ( ouders, leerkrachten, pedagogisch medewerkers etc.) Door deze samenwerking aan te gaan kunnen we allen gericht en efficiënt werken aan het gestelde doel. ( kind-ouder-school)

Talent.... zet je in je kracht, is wie je bent, maakt je uniek, geeft je energie en vergroot je welbevinden.