Vertel een collega  

Vertel een collega


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Soms is je kind gewoon een beetje "verdrietig". Je kind heeft ruzie gehad met een vriendje, is gepest op school of is gewoon "even niet" in zijn of haar hum. Wanneer is uw kind gewoon verdrietig en wanneer is er meer aan de hand? Is het zorgelijk dat u kind nog steeds verdrietig is om het overlijden van oma? En, wanneer gaat verdriet over in een dipje of een depressie?

Is je kind vaker verdrietig of wordt het verdriet heftiger, dan is het de vraag of er meer aan de hand is en wat de oorzaak is van de negatieve stemming van je kind.

Als je twijfelt, maak dan een afspraak met de huisarts of met ons; Wij van praktijk Talent & CO zijn er om over de problemen die je signaleert en jouw zorgen te praten.Wil je weten of het verdriet van je kind zorgelijke vormen aanneemt. Beantwoord dan de onderstaande vragen. 

Is je kind:
- Prikkelbaar en sneller uitgeput dan voorheen?
- Lawaai gevoelig, angstig en onevenwichtiger dan vroeger?
- Vaak uitgeput?
- Onverschillig?
- Vreugdeloos en lusteloos?
- Traag en besluiteloos?

Heb je 2 of meer vragen met ja beantwoord, dan is er mogelijk meer aan de hand. Maak vrijblijvend een afspraak. In beide gevallen kijken we samen met jou naar de situatie en geven we je tips hoe de situatie te verbeteren.